Zarges AB

Vi finns i monter B12:51

ZARGES är Europas största tillverkare av stegar och ställningar i aluminium och har i 90 år representerat kompromisslös kvalitet med kontinuerliga innovationer. Säkerhet, hållbarhet och ergonomi är kärnan i ZARGES verksamhet och produktutveckling. Alla ZARGES produkter är tredje parts certifierade.

Förutom stegar och ställningar har ZARGES även ett brett sortiment av arbetsplattformar och andra speciallösningar, aluminiumlådor samt logistiklösningar för sjukhus. Inom segmentet för aluminiumlådor finns även typgodkända lösningar för transport och förvaring av farligt gods.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • ZARGES

Kategorier

  • Byggmaskiner & Byggnadsställningar
  • Personlig utrustning
  • Personligt Skydd
  • Redskap, verktyg

Produkter

  • MultiMaster 5

    MultiMaster 5 En stege, fem funktioner – arbeta säkert, bekvämt och produktivt! Använd som trappstege, enkelstege, förlängd enkelstege, stege i trappa eller som enkelstege med väggstöd. Länk till produkten »

  • ZARGES ZAP Neo S trappstege med stor plattform

    ZARGES ZAP Neo S trappstege med stor plattform

  • ZARGES PaxTower hantverksställning

    ZARGES PaxTower hantverksställning Robust och smidig hantverksställning med flera fördelar för alla proffs. Enkel hantering av ställningsramen tack vare smidig enhandslåsning: lås och fäll ihop ställningen bara med ett klick. Plattformstorlek 1,80 m × 0,60 m. Enkel att bygga upp till önskad höjd tack vare smidiga påbyggnadspaket. I enlighet med nya EN 1004. Länk till produkten »

  • ZARGES Eurobox aluminiumlådor

    ZARGES Eurobox aluminiumlådor Lätt, stabil och väldigt hållbar lösning för en säker transport och förvaring av varor, föremål och verktyg. Lock med tätning för optimalt damm- och stänkvattenskydd. Ergonomiska, fjädrande handtag för enkel hantering. Korrosionsbeständig aluminiumlegering med hög motståndskraft. Länk till produkten »

  • Clipso skottkärror

    Clipso skottkärror Stabila skottkärror med slitstark konstruktion för en lång livslängd tack vare polyesterlackerat svart kar med räfflad yta som ger extra styrka. Smidig passage med punkteringsfritt hjul som ingår, ingen oro för platt däck. Länk till produkten »

  • ZARGES ZAP Safemaster S plattformsstege

    ZARGES ZAP Safemaster S plattformsstege Plattformsstege där du har båda händerna fria för säkert arbete på höjd, även vid arbeten över två meter! Stor arbetsplattform, 400 × 400 mm. Eloxerade handledare svärtar inte dina händer. 80 mm djupa steg med integrerat ZARGES Safer Step Technology halkskydd. Maximal arbetssäkerhet med 3-sides räckesverk som löper runtom, rep som skydd på fjärde sidan. Uppfyller kraven i EN 131-7 och är därav godkänd att använda för arbeten över 2 m. Uppfyller kraven i AFS 1999:3, byggnads- och anläggningsarbete. Länk till produkten »

  • ZARGES MultiTower S-PLUS rullställning

    ZARGES MultiTower S-PLUS rullställning Stor rullställning för säkert och ergonomiskt arbete. Enkel och snabb att montera tack vare få delar då diagonalstagen är integrerade i S-PLUS skyddsräcket. Enkel att bygga upp med +2m påbyggnadspaket för att nå lämplig arbetshöjd.

  • ZARGES ZAP Telemaster S höjdjusterbar plattformsstege

    ZARGES ZAP Telemaster S höjdjusterbar plattformsstege Länk till produkten »

  • ZARGES XLstep S trappstege

    ZARGES XLstep S trappstege Arbeta säkert på höjd och minimera risken för fall med en Bra arbetsmiljöval-godkänd, lätt och stabil trappstege som passar utmärkt för flera arbeten. Eloxerade stegsidor gör att händerna inte svärtas, så stegen passar även i miljöer med krav på renlighet. Räfflade 80 mm djupa steg och arbetsplattform (300 x 250 mm) gör att du står säkert och bekvämt. Rymlig och praktisk verktygshylla för material och verktyg. Hög stabilitet tack vare låsning i plattformen och dubbelsidigt fast stag. Halksäkra syntetiska glidskydd. Länk till produkten »

  • ZARGES Seventec BP arbetsbock

    ZARGES Seventec BP arbetsbock Bra arbetsmiljöval godkänd lätt och stabil arbetsbock med säker och ergonomisk arbetsplattform. Gångjärn längs hela plattformen ger bästa stabilitet och livslängd. Dubbelsidigt fast stag mellan stegsidorna. 85 mm djupa steg för ergonomisk
    upp- och nedstigning. Extra stor plattform, 600 × 300 mm. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Zarges AB

Östra Bangatan 14 195 60  Arlandastad Sverige