Belimo AB

Vi finns i monter A16:40

Belimo är världsledande på marknaden för utveckling, produktion och försäljning av ställdonslösningar för reglering och styrning av värme-, ventilation- och luftbehandlingssystem. Företagets huvudprodukter omfattar ställdon för spjäll och ventiler samt reglerventiler och givare.

Vi fokuserar alltid på kunden och levererar mer än bara produkter. Vi erbjuder ett komplett utbud av ställdons- och givarlösningar för reglering och styrning av HVAC-system. Samtidigt erbjuder vi beprövad schweizisk kvalitet med fem års garanti. Våra representanter i över 80 länder garanterar snabba leveranser och kompetent support under produktens hela livslängd. Hos Belimo ingår verkligen allt.

De ”små” produkterna från Belimo har stor inverkan på komfort, energieffektivitet, säkerhet, installation och underhåll. I korthet: Små enheter, stor inverkan.

Följ Belimo på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/20536247
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Belimo

Kategorier

  • Ventilation
  • VVS

Produkter

  • Energy Valve med termisk energimätare

    Energy Valve med termisk energimätare Energireglering, MID-certifierad energimätning och kostnadsberäkning
    kombineras för första gången i en enda enhet. Med nya Belimo Energy Valve™ med termisk energimätare är det nu möjligt att reglera och övervaka värmeflöden och energianvändning i värme- och kylsystem med IoT-baserad kostnadsberäkning med en och samma enhet. De nya MID-certifierade termiska energimätarna är mycket noggranna och möjliggör enkel och effektiv fakturering. Länk till produkten »

  • Givare

    Givare HVAC-givare och termiska energimätare från Belimo erbjuder överlägsen tillförlitlighet, enkel installation och sömlös integrering med större fastighetsautomationssystem.

    Våra givares innovativa kapslingskonstruktion möjliggör snabb, verktygsfri montering, enkel igångkörning och kommer med kapslingsklass IP65/NEMA 4X. Belimo har ett brett sortiment av givare för mätning av temperatur, luftfuktighet, tryck, CO2, flyktiga organiska föreningar (VOC) och flöde i rör-, kanal-, inomhus- och utomhusapplikationer. Länk till produkten »

  • Ventiler

    Ventiler Belimo erbjuder ett komplett produktsortiment av innovativa ventiler som uppfyller kraven från ditt system och tillhandahåller optimala lösningar för flödesreglering. Vårt ventilsortiment omfattar ett flertal tryckberoende ventiler som reglerkulventiler, zonventiler och vridspjällventiler, mekaniskt tryckoberoende ventiler, elektroniska tryckoberoende EPIV-ventiler och en avancerad tryckoberoende, IoT-kompatibel ventil för optimering av värme- och kylbatterier: Belimo Energy Valve™. Länk till produkten »

  • Spjällställdon

    Spjällställdon Belimos energieffektiva spjällställdon är konstruerade för att användas i en mängd olika HVAC-applikationer. Tack vare det stora vridmomentsområdet (2 Nm till 40 Nm) är de optimalt anpassade för spjäll upp till 8 m2. De kan monteras direkt på spjällaxeln. Ställdonen passar reglerspjäll, VAV-enheter, fläktkonvektorer och många andra enheter för HVAC-applikationer. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Belimo AB

Stubbsundsvägen 15 131 41  NACKA Sverige