Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

SWEP International AB

Vi finns i monter AG:79

Hitta oss på kartan

Challenge efficiency. Make a difference.

SWEP optimerar användningen av energi, material och utrymme när det gäller uppvärmnings- och kylningssystem. Vi sätter en ära i att bidra till ett bekvämt och hållbart liv för människor runt om i världen, och att ge våra kunder konkurrenskraft.

Effektivitet som ger konkurrenskraft

Hos SWEP utmanar vi ständigt effektiviteten: i de produkter vi designar, i vårt sätt att arbeta och i vårt samarbete med andra. Vi använder vår expertis och uppfinningsrikedom för att skapa hållbara uppvärmnings- och kylningslösningar som dessutom ger våra kunder konkurrenskraft. Våra lödda plattvärmeväxlare (BPHE) tillhandahåller oöverträffad prestanda till den lägsta livscykelkostnaden.

Skräddarsydda och väl beprövade

Kombinerar standardkomponenter till skräddarsydda lösningar som gör det möjligt för oss att hålla nere kostnaderna och leveranstiderna, samtidigt som maximal effekt säkras i varje enskilt fall. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av lödda plattvärmeväxlare (BPHE), från den minsta storleken till den högsta kapaciteten, för både känsliga och aggressiva applikationer samt med godkännanden från tredje part för tillförlitlig prestanda.

Delad expertis ger de bästa resultaten

Nära samarbete, delad expertis och integrerad utveckling gör det möjligt för oss att optimera varje kundlösning. Detta har gett oss ett pålitligt rykte hos många världsledande tillverkade av uppvärmnings- och kylningsutrustning. Tack vare produktionsanläggningar i sex länder och distributionspunkter på strategiska platser, kan vi betjäna våra kunder på ett effektivt sätt världen över.

Kategorier

SWEP International AB

Box 105

261 22 Landskrona

Tel: 0418-40 04 00