Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Foto:Karin Larén Hallström/Johannes Rasmussen and Arvydas Bagdonas

”Nordbygg är den största mässan på vår viktigaste marknad”

-Kommuner är vår främsta målgrupp i Sverige, här träffar vi dem, säger Johannes Rasmussen, marknadsdirektör.

Norska NorDan och dotterbolaget Venta Windows deltog med varsin monter på Nordbygg 2016.

- Sverige och Norge är våra viktigaste marknader och Nordbygg är den största mässan, därför vill vi synas här, säger Arvydas Bagdonas, operativ chef, Venta Windows.

Företaget är litauiskt och säljer PVC-fönster och aluminiumprofiler. Venta Windows är i stark tillväxt och har ett ökande antal kunder i Norden sedan de etablerade sig här 2006.

Kommuner viktiga

Venta Windows norska moderbolag heter NorDan och är en etablerad aktör på den nordiska marknaden för fönster, säkerhetsdörrar och passagesystem.

- Vi träffar entreprenörer, representanter för byggvaruhus, distributörer och arkitekter på Nordbygg. Kommuner har kommit att bli vår viktigaste kundgrupp, vi har träffat flera både nuvarande och blivande kunder, säger Johannes Rasmussen, marknadsdirektör på NorDan.

Johannes konstaterar att företagen haft väldigt god aktivitet i montrarna under Nordbygg. Det har varit mycket folk - rätt folk.

- Vi har olika montrar eftersom det är olika varumärken med varsin målgrupp. På så vis kan vi visa respektive kundgrupp precis vad de är intresserade av, säger Johannes.